sunnuntai 25. helmikuuta 2018

Ensimmäinen ennen-jälkeen kuva - iik!

Hellou evribadi! Tänään päätin repäistä, ja paljastaa tänne ensimmäisen ennen-jälkeen kuvan. Lähinnä sen takia, että tämä oli itselleni aika silmiä avaava kokemus ja toivon sen olevan sitä muillekin. Pieni briiffaus ensin, ja sitten kuvaa pällistelemään.

Tosiaan, pahoittelut ensinnäkin vitsikkäästä muokkauksesta, mutta halusin nyt nopeasti vain peittää taustalla näkyvää sotkua ja meidän asuntoa. Toivottovasti tuosta sekamelskasta pystyy vielä näkemään sen itse pointin, eli muutoksen. :D Ensimmäinen, eli vasen kuva, on otettu 3.1., jolloin painoa oli noin 101,5 kg. Oikeanpuoleinen kuva sen sijaan on napattu 15.2., jolloin painoa on ollut noin 98 kg. Kuvien välillä on siis suunnilleen 3,5 kg. Ei enempää eikä vähempää. Kuvat ovat pikkasen eri kulmasta ja asentokin toki vähän eri, mutta huomannette silti selkeän eron.




Ensimmäisen kuvan nappasin, kun löysin kaapin perukoilta vanhat valkoiset shortsit, joita käytin ollessani melko hoikka vuoden 2013 tienoilla. En uskonut niiden menevän jalkaan ollenkaan, mutta kun sain ne ylös kiskottua, oli pakko ottaa kuva. Samalla päätin, että näistä voisi tulla hyvät "tavoitehousut", joista edistymistä olisi helppo seurata. Oikeasti tuskin haluan julkisesti noita valkoisia pikkushortseja enää käyttää vaikka olisin mikä leiheliini, mutta tähän tarkoitukseen ne sopivat hyvin. Vasemmassa kuvassa nappi on kiinni, mutta vetoketju ei, oikeassa kuvassa myös vetskari meni kiinni. Oikeanpuoleinen kuva antaa ehkä ruusuisemman kuvan siitä, kuinka sopivat nuo shortsit olisivat jo nyt, koska tosiasiassa kyllä tuolta edelleen pursuu ties mitä yli ja kiristää niin pirusti, mutta on tilanne jo aika paljon parantunut. 

Tämän projektin alku on ollut monella tavalla kivinen ja haastavampi kuin uskoin. Motivaatiota on koeteltu ja tämäkin viikko on taas mennyt vähän rämpien. Kun keksin heittää nämä kaksi kuvaa vierekkäin, sain kuitenkin lisäbuustia tähän hommaan roppakaupalla lisää. Jos kuukaudessa ja muutamalla kilolla on saanut jo noin hyvää muutosta aikaan, miten erilaiselta sitä voisikaan näyttää vaikka sen kymmenen kilon pudotuksen jälkeen? Näitä "pieniä" muutoksia ei tosiaankaan huomaa peilin edessä seisoessa, koska silmä tottuu. Ne tajuaa vasta sitten, kun on jotain konkreettista mitä verrata. Kuten kuva, tai jokin vaate. Tässä tapauksessa nyt molemmat. Ottakaa tekin siellä ruutujen takana mittoja, kuvia ja tavoitevaatteita, koska ne lopulta kertovat niin paljon enemmän kuin vaaka.

Huomaatteko te tässä yhtä selvää edistystä kuin minä itse? 

2 kommenttia:

  1. Edistystä on nähtävissä aivan selkeästi. Hienoa! Kuvat kertovat totuuden.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jei, kiva että sen huomaa muutkin kuin itse. :) Tästä on hyvä jatkaa!

      Poista

Anna armoa!

Tässä viime päivinä mielessä on pyörinyt se, kuinka olla itselleen armollinen ja nähdä niitä hyviä asioita ja onnistumisia itsessään ja omas...