tiistai 6. helmikuuta 2018

Vihdoinkin!

Eilinen illallinen, kirjolohta ja vihanneksia
Jeeeee, tämä tiistai sai iloisen käänteen jo heti aamutuimaan, kun astahdin vaa'alle. Paino oli eilisen huippulukemasta tipahtanut alaspäin kaikkiaan melkein puolitoista kiloa, ollen 98,7 kg. Thank god, en tiedä kuinka kauan mielenterveyteni olisi enää kestänyt sitä 99 ja 100 välillä pomppimista.

On uskomatonta huomata, miten paljon paino voi oikeasti vaihdella ns. yhdessä yössä. Tietenkin näin isoissa ja nopeissa painon heilahteluissa kyse on vain ja ainoastaan nesteistä, mutta mukavalta tuntuu joka tapauksessa nähdä vihdoin se tapahtunut kehitys siinä vaa'ankin näytöllä eikä vain mittanauhassa. Tähän painon jumittamiseen ja nousuun on varmaan vaikuttanut salilla käyminen ja kuukautiset, mutta toivotaan suunnan nyt olevan taas laskujohteinen edes jonkin aikaa.

Olen todella ylpeä itsestäni, että näistä alkutaipaleen vastoinkäymisistä huolimatta olen jaksanut pysyä sitkeänä ja uskoa kuitenkin siihen, että jotain lopulta tapahtuu. Kuten olen jo aikaisemminkin todennut, niin aikaisemmassa elämässä olisin jo luovuttanut ja turhautuneena mussuttanut kaupan tyhjäksi kaloripommeista, koska "ihan sama, ei mikään kuitenkaan vaikuta mihinkään". Nyt olen ehkä tiuskinut kotona ja dramatisoinut tunnekuohuissa joitain asioita, mutta en ole antanut pettymyksen vaikuttaa syömisiin tai liikkumiseen. Tuossa viikonloppuna kierreltiin kaupassa avomiehen kanssa ja pohdittiin, että joskos ostettaisi jotkut pienet herkut viikonlopun kunniaksi. Pyörin hyllyjen välissä varmaan vartin, mutta lopulta mieli ei tehnyt mitään. Päädyin ostamaan pienen pussin ruissipsejä tai mitä onkaan, ei mitään laihduttajan pöperöä, mutta kuitenkin parempi kuin pussillinen karkkia. Makean himo on oikeasti melkein kadonnut näiden viikkojen aikana! Uskomatonta.

Nyt lähden salille ja toivon, että tämä hyvä mieliala kestää taas mahdollisimman pitkään. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna armoa!

Tässä viime päivinä mielessä on pyörinyt se, kuinka olla itselleen armollinen ja nähdä niitä hyviä asioita ja onnistumisia itsessään ja omas...