maanantai 26. helmikuuta 2018

Viikon 6 tulokset

Ja taas on uusi viikko polkaistu käyntiin. Viime viikon tulossaldo jäi jälleen melko laihaksi, mutta en edelleenkään jaksa masentua siitä. Lähinnä sen takia, että tiedän lipsuneeni ja soveltaneeni nyt jo muutaman viikon ajan ihan liikaa. Kun vaan maltan pysyä suunnitelmassa ja tiukkana, tuloksetkin varmasti paranevat ja painon putoaminen vauhdittuu.

Tässä viikon 6 tuloksia. Sulkeissa projektin lähtömitat.

Paino 26.2.201898,8 kg (101,4 kg)

Mitat 26.2.2018:

Vyötärö 90 cm (95 cm)
Lantio 110 cm (117 cm)
Rinnat 109 cm (113 cm)
Käsivarsi 35 cm (37 cm)
Reisi 67 cm (70 cm)

Yhteenveto viikko 6:

Viikon painonmuutos -0,3 kg
Projektin kokonaispudotus -2,6 kg
Senttejä lähtenyt viikossa 3 cm
Senttejä lähtenyt yhteensä 21 cm
BMI muutos alusta 31,30 > 30,49

Tällä viikolla painonmuutoksen eteen saatiin miinusmerkki, mikä on jo itsessään hyvä asia. 300 g nyt ei päätä huimaa, mutta ainakaan ei mennä plussan puolella. Senttejäkin lähti taas muutama, parempi kuin ei mitään sekin. Kaikenkaikkiaan joka viikko ollaan menty parempaan suuntaan jollain osa-alueella ja siihen olen tosi tyytyväinen. 




Nyt sitten tämä viikko mennään mahdollisuuksien mukaan reippaasti tiukemmalla linjalla. Haluaisin saada sen painon kunnolla humpsahtamaan alaspäin, kun taas ollaan menty tässä +-98 kilossa viikkoja. Tänään meillä on poikaystäväni kanssa yhteinen personal trainer -tunti, ensimmäinen laatuaan, ja odotan mielenkiinnolla mitä siitä tulee. :D Kiva saada joku potkimaan persuksille ja laatimaan fiksu ohjelma. 

Tavoitteena tälle viikolle on se, että paino näyttäisi 97,2 kg ja painoindeksi olisi vihdoin 30. Tiedän, tää on aika hankala ja kova pala, varsinkin kun menkatkin taas tekee kohta tuloaan, mutta nyt yritetään tosissaan! Paino kävi jo tuossa toissaviikolla (?) tai niillämain ihan lähellä tuota, ja kaipaan noita 97 -alkuisia lukuja takaisin. 

Superia maanantaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna armoa!

Tässä viime päivinä mielessä on pyörinyt se, kuinka olla itselleen armollinen ja nähdä niitä hyviä asioita ja onnistumisia itsessään ja omas...