torstai 22. maaliskuuta 2018

Nopeat torstaikuulumiset


Taas on torstai ja viikko kääntymässä lopulleen. En ymmärrä, miten tämä laihdutusprojekti saa ajan kulumaan kamalaa vauhtia. Tuntuu, että viikot vilisevät silmissä ja toukokuun rantaloma lähenee huimaa vauhtia. Välillä kauhistun ja ahdistun, mutta välillä taas iloitsen että vaikka loma koittaisi nyt, niin lähtisin sinne 4-5 kiloa kevyempänä kuin viimevuoden reissuun. Ja siitäkin reissusta selvisin läskeineni, nautin auringosta ja hengailin bikineissä. 

Tämä viikko on kulkenut ihan mukavasti, tiistaina kävin salilla tekemässä yläkroppatreenin ja kyllä nyt hauiksissa ja olkapäissä tuntuu. Syömiset ovat menneet suunnilleen putkeen, mitään herkkuja ei ole tullut napsittua, mutta eilen ehkä vaan vähän turhan reilusti perus ruokaa. Jostain syystä tiistaina ja eilen vaivasi kummallinen kestonälkä, joka ei meinannut millään helpottaa vaikka mitä koitin syödä. En tiedä tuliko maanantaina mentyä vähän turhan alhaisilla kaloreilla tai jotain. Ja toisaalta tiistain treenikin saattoi nostaa energiantarvetta. Selvisin kuitenkin terveellisillä eväillä, eikä pahoja ylilyöntejä tapahtunut. Paino on kivasti pyörinyt nyt 96 ja 97 kilon välillä tällä viikolla, mikä on huippujuttu ottaen huomioon, että menkat taas lähestyvät ja niitä ennen olen yleensä ollut painavimmillani. 

Tänään ei nyt mitään niin erityistä asiaa tunnu olevan, mutta haluan vielä sanoa, että kiitos kun käytte lukemassa näitä mun juttuja selkeästi aika aktiivisestikin. :) Olisi myös tosi ihanaa, jos joskus jaksaisitte jättää jonkun kommentin tai ajatuksen johonkin postaukseen, koska luen mielelläni muiden ajatuksia ja kokemuksia. Myös omaa laihdutus/elämäntapamuutos/liikuntablogia saa mainostaa, niitäkin bongailen mielelläni uusia. Saa myös kertoa, jos tulee mieleen jotain aiheita, joista kuulisitte mielellänne lisää tai jotka kiinnostaisivat!

Tehokasta torstain jatkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Täällä ilmoittautuu yksi vakilukija :) Tykkään tavastasi kirjoittaa ja olet vieläpä aktiivinen bloggaaja, pisteet siitä! :) Tsemppiä projektiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, kiva kuulla että jutut kiinnostaa. :) Koitan tosiaan useamman kerran viikossa jotain tänne blogin puolelle kirjoitella, niin pysyy itselläkin mielessä että mikä projekti tässä olikaan käynnissä heh. Kiitos tsempeistä!

      Poista

Anna armoa!

Tässä viime päivinä mielessä on pyörinyt se, kuinka olla itselleen armollinen ja nähdä niitä hyviä asioita ja onnistumisia itsessään ja omas...