perjantai 16. maaliskuuta 2018

Tämän viikon tavoite saavutettu!

Tämä viikko on ollut aika hiljainen täällä blogin puolella, kun itselläni on ollut kädet täynnä kouluhommia ja töitä. Laihdutus ei suoraan sanottuna ole ollut päällimäisenä mielessä yhtenäkään päivänä ja syötyäkin on tullut ehkä vähän suunnitelmien vierestä. Ehdin jo eilen pelästyä, että nytkö olen päästämässä itseni taas siihen tuttuun kaavaan, jossa ensin lähdetään pikkasen lipsumaan ja taas kohta huomaan märssyttäneeni kuukausikaupalla pelkkää roskaa. Sen en kuitenkaan anna missään nimessä nyt tapahtua.

Koko viikon paino on huidellut korkeammalla kuin edellisellä viikolla, ja sekin on ollut omiaan painamaan motivaatiota vähän maihin. Painoon todennäköisesti vaikutti maanantaina ja tiistaina vedetyt rankahkot salitreenit, mutta olisin silti niin mielelläni jatkanut edellisen viikon iloista pudotusvauhtia. Tänä aamuna kiljaisin kuitenkin yllättäen riemusta puntarille hypätessäni, kun lukemaksi ilmestyi 96,8 kg!!!! Ihan hassua miten innoissaan sitä voikin olla aina alempaan kiloon tipahtaessaan, vaikka ymmärrän toki ettei tämä taas ole mikään pysyvä tila vielä ja luultavasti ensi viikolla taas hypellään siellä 97-98 kilon välillä. Motivaatiobuustin tästä kyllä taas sai ja se tulikin kyllä juuri oikeaan aikaan.

Tavoitteeksi tälle viikolle asetin manantaina sen, että pääsisin edes käväisemään tuolla 96 kilon puolella. Tämä tavoite toteutui, joten ei voi olla muuta kuin tyytyväinen. Nyt vaan pitää pitää kirkkaana mielessä se lopullinen maali ja muistaa joka päivä tehdä niitä valintoja sen mukaisesti.

Ihanaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna armoa!

Tässä viime päivinä mielessä on pyörinyt se, kuinka olla itselleen armollinen ja nähdä niitä hyviä asioita ja onnistumisia itsessään ja omas...