maanantai 26. maaliskuuta 2018

Täyden kympin elämäntaparemppa - ja ne viikon 10 luvut


Ystävämme maanantai on taas täällä, mikä tarkoittaa tuttua edellisviikon tulosten läpikahlausta. Nyt on kyseessä jo viikko kymmenen, ja se jos mikä tuntuu uskomattomalta! Sulkeissa lähtömitat/koko projektin aikana saavutettu kehitys.

Paino 26.3.201897,4 kg (101,4 kg)

Mitat 26.3.2018:

Vyötärö 87 cm (95 cm, -8 cm)
Lantio 106,5 cm (117 cm, -10,5 cm)
Rinnat 107,5 cm (113 cm, -5,5 cm)
Käsivarsi 34 cm (37 cm, -3 cm)
Reisi 65 cm (70 cm, -5 cm)

Yhteenveto viikko 10:

Viikon painonmuutos +0,1 kg
Projektin kokonaispudotus -4 kg
Senttejä lähtenyt viikossa 2,5 cm
Senttejä lähtenyt yhteensä 32 cm
BMI muutos alusta 31,30 → 30,06

Kuten luvut kertovat, kohtalaisen plusmiinusnolla -tuloksilla mentiin. Vaaka näytti viime maanantaihin verrattuna sadan gramman painonlisäystä, mikä on itse asiassa omasta mielestäni yllättävän maltillinen viikonlopun syömisiin ja tähän kuukautiskierron vaiheeseen nähden. Tosiaan, tämä viikko meni laihdutuksen kannalta todella kaksijakoisesti; alkuviikolla pysyin tiukkana ja ehkä liiankin tiukkana, koska torstaista eteenpäin suuhun meni vähän sitä ja tätä. Ei mitään kamalaa ylilyöntiä onneksi tapahtunut missään vaiheessa, mutta lounaana meni lauantaina mäkkärin hampurilaisateria ja karkkiakin tuli popsittua välillä pe-su. Lauantaina avattiin punaviinipullo, mutta koska sitä jäi niin paljon niin pitihän se pullo eilen sunnuntaina tyhjentää... No, en kadu, oli mukava ja tosi rento viikonloppu, mutta nyt on vaan entistä tärkeämpi päästä takaisin raiteille. Ja hei, huolimatta viikonlopun levottomasta syömisestä, kävin lauantaina illalla salilla! Ennenkuulumatonta ja mahtavaa.

Nyt on laihdutusprojektia takana kokonaiset kymmenen viikkoa ja mikäli ajatellaan, että tavoitteena olisi pudottaa noin puoli kiloa viikossa, pitäisi kokonaispudotuksen olla nyt viisi kiloa. Siitä laahataan tällä hetkellä kilo perässä, mutta toisaalta tilanne voi taas huomenna tai ylihuomenna olla ihan eri. Lähellä tuota viiden kilon merkkipaalua olen häilynyt jo muutaman viikon ajan, mutta nämä ylimääräiset herkuttelut toki ovat hidastaneet sinne pääsemistä. Nyt vaan leuka pystyyn ja vähän skarppia tekemiseen, niin eiköhän se paino sinne humpsahda pian.

Ajattelin kokeilla tällä viikolla valmistaa useamman aterian valmiiksi etukäteen, niin olisi sitten huomattavasti helpompaa syödä fiksua ruokaa kun sitä olisi aina käden ulottuvilla. Pahinta itselleni on se "mitämäsyön, jääkaapissa ei oo mitään, nälkä!!", koska silloin sorrun pikaruokaan tai muuten vaan hölmöihin ratkaisuihin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna armoa!

Tässä viime päivinä mielessä on pyörinyt se, kuinka olla itselleen armollinen ja nähdä niitä hyviä asioita ja onnistumisia itsessään ja omas...