maanantai 5. maaliskuuta 2018

Viikko 7 numeroina


Heitetään tähän alkuun heti menneen viikon luvut. Sulkeissa koko projektin aloitusmitat.

Paino 5.3.201898,0 kg (101,4 kg)

Mitat 5.3.2018:

Vyötärö 89 cm (95 cm)
Lantio 109 cm (117 cm)
Rinnat 109 cm (113 cm)
Käsivarsi 35 cm (37 cm)
Reisi 66 cm (70 cm)

Yhteenveto viikko 7:

Viikon painonmuutos -0,8 kg
Projektin kokonaispudotus -3,4 kg
Senttejä lähtenyt viikossa 3 cm
Senttejä lähtenyt yhteensä 24 cm
BMI muutos alusta 31,30 → 30,25

Jee! 800 g pudotus viimeviikosta on hyvä tulos ja olen siihen sanalla sanottuna tyytyväinen. Sinne tavoittelemaani 97,2 kg ei vielä tällä viikolla päästy edes käymään, mutta suhteellisen lähellä se oli jo lauantaina kun vaaka näytti tulokseksi 97,7 kg. Ehkä tuota lukua ja tippumista lievän ylipainon puolelle pääsisi tällä viikolla viimein ihastelemaan. :)

Vaikka epätoivon hetkiä tulee edelleen viikkotasolla, niin näin yleisesti ottaen pystyn olemaan ylpeä itsestäni ja tyytyväinen siihen, että painoa on pudonnut jo 3,4 kg. Nyt mennään aika tarkalleen 500 g viikkopudotusvauhdissa, mikä on kaikin puolin hyvä tahti. Kärsivällisyyttä se koettelee kyllä, mutta tällä tahdilla voisin painaa toukokuun lopussa koittavalla lomareissulla noin 92,5 kg eli yhdeksän kiloa vähemmän kuin tammikuussa projektin aloittaessani. Yhdeksän kiloa on melkein kymppi, ja sellaisen kilomäärän pudotus on jo oikeasti upea saavutus. Ja voihan se vaikka olla, että onnistun vielä vähän kiristämään tahtia ja tuohon mennessä onkin se kymmenen kiloa kadotettu. Kuka tietää. 

Toivon myös hartaasti, että tämä aktiivisempi liikunnan harrastaminen ja kuntosaliharjoittelu näkyisivät kropassani kesän koittaessa. Katselin juuri kuvia itsestäni, joita olen ottanut joskus aloituskuviksi aloittaessani laihdutuksen vuoden 2016 alussa, Tuolloin painoa on lähtöön ollut noin 90 kg, enkä ollut ainakaan puoleentoistavuoteen harrastanut oikeastaan mitään liikuntaa. Toki kuvista on selkeästi nähtävissä eroa nykyiseen, olen siis vain yksinkertaisesti pienempi, mutta olen myös todella löysä ja ryhditön. Olen jo näiden parin kuukauden aikana huomannut ryhtini parantuneen ja ylipäänsä tuntuu, että olen alkanut kantaa itseäni eri tavalla. Toivottavasti tämä kehitys jatkuu!

Tsemppiä kaikille taas uuteen viikkoon, tästä tulee hyvä (ja itselläni superkiireinen, kääk)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna armoa!

Tässä viime päivinä mielessä on pyörinyt se, kuinka olla itselleen armollinen ja nähdä niitä hyviä asioita ja onnistumisia itsessään ja omas...