maanantai 16. huhtikuuta 2018

Täällä taas!


Heiii kaikille pitkästäpitkästä aikaa! Pahoittelut karmean pitkäksi venyneestä blogitauosta, joka alkoi tahattomasti ja venyi lopulta pitkäksi kun tämä laihdutus ei ole päällimmäisenä pyörinyt mielessä. Pidemmittä puheitta tässä tulevat kahden viime viikon "tulokset", vaikkakaan mittoja en ehtinyt tänään itsestäni napata joten se jääköön ensi viikon maanantaille.

Paino 16.4.201897,4 kg (101,4 kg)

Mitat 3.4.2018:

Vyötärö 85 cm (95 cm, -10 cm)
Lantio 106 cm (117 cm, -11 cm)
Rinnat 107 cm (113 cm, -6 cm)
Käsivarsi 34 cm (37 cm, -3 cm)
Reisi 65 cm (70 cm, -5 cm)

Yhteenveto viikko 12-13:

Viikon painonmuutos +0,3 kg
Projektin kokonaispudotus -4,0 kg
Senttejä lähtenyt viikossa - cm
Senttejä lähtenyt yhteensä 35 cm
BMI muutos alusta 31,30 → 30,06

Painonmuutos on tosiaan nyt viimeisen kahden viikon aikana ollut 300 g ylöspäin. Ei mikään toivottava tulos, mutta parempi kuin mitä kerkisin jo tuossa pelkäämään. Viimeiset kahdeksan päivää kului vanhempien luona koiravahdissa ja samaan aikaan koulussa ja töissä oli tosi tiukkaa. Suoraan sanottuna tuli syötyä aika pitkälti ihan mitä sattuu, joskaan ei nyt mitään aivan järkyttäviä ylilyöntejä. Mitään ateriarytmiä ei tosiaankaan ollut ja noutoruokaakin kului jonkin verran. Tämän kaiken huomioonottaen olen ihan tyytyväinen, että takapakki on vain tuon suuruinen. 

Myöskään salilla ei tullut juuri käytyä nyt menneellä viikolla. Onneksi koirat sentään huolehtivat lenkityksestä. Nyt ollaan siinä pisteessä, että kunnollinen ryhtiliike tulee tarpeeseen ja eteenpäin on vain puskettava vaikkei joka hetki niin hitosti kiinnostaisikaan. Lomareissuun on enää kuukausi, mutta kuukaudessakin ehtii hyvällä draivilla saada pari kiloa pois ja olon taas fressimmäksi ja paremmaksi. Huomaan kyllä nyt välittömästi, että kun päästää itsensä lipsumaan ja syömään muun muassa sokeria, alkaa kroppa reagoida väsymyksellä ja epämääräisellä inhalla ololla. Parempi vain pysyä siinä kasvisvoittoisessa ja proteiinirikkaassa pöperössä. 

Palailemisiin, toivottavasti vähän nopeammalla aikataululla kuin viimeksi. :D Postaustoiveita saa edelleen mielellään esittää, mikäli sellaisia mieleen tulee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna armoa!

Tässä viime päivinä mielessä on pyörinyt se, kuinka olla itselleen armollinen ja nähdä niitä hyviä asioita ja onnistumisia itsessään ja omas...