tiistai 3. huhtikuuta 2018

Viikko 11 - pääsiäisherkkuja ja laiskottelua


Olen näköjään täysin sekaisin viikonpäivistä, koska olin eilen varma että on sunnuntai... En eilen astunut ollenkaan vaa'alle, joten suoritin viikkopunnituksen ja mittaukset sitten tänä aamuna. Tässä siis viikon 11 lukuja, alkutilanne totutusti sulkeissa.

Paino 3.4.201897,1 kg (101,4 kg)

Mitat 3.4.2018:

Vyötärö 85 cm (95 cm, -10 cm)
Lantio 106 cm (117 cm, -11 cm)
Rinnat 107 cm (113 cm, -6 cm)
Käsivarsi 34 cm (37 cm, -3 cm)
Reisi 65 cm (70 cm, -5 cm)

Yhteenveto viikko 11:

Viikon painonmuutos -0,3 kg
Projektin kokonaispudotus -4,3 kg
Senttejä lähtenyt viikossa 3 cm
Senttejä lähtenyt yhteensä 35 cm
BMI muutos alusta 31,30 → 29,97

Kokonaisuutena täytyy sanoa, että tämä on yllättävänkin ok tulos siihen nähden, miten tuli pääsiäisenä syötyä. Ahdoin ruokaa napaan kaikilla mahdollisilla sukulaisilla ja jälkkärinä meni pitkän viikonlopun aikana muunmuassa kinderkakkua, jäätelöä ja irtokarkkeja. Kuluneen neljän päivän aikana tuli varmaan oikeasti syötyä enemmän kökköä kuin koko alkuvuonna yhteensä. Mutta, turha sitä on katua tässä vaiheessa ja painokaan ei vaikuta reagoineen mitenkään suunnattomasti tähän herkutteluun. Perjantain alimmasta painosta ollaan toki tultu se 800 g ylöspäin, mutta oikeasti olin valmistautunut jopa väliaikaiseen parin kilon painonnousuun. 

Nyt taas sitten sokeriherkut ja rasvaruuat sivuun, ja terveellistä kasvispitoista muonaa naamariin. Oikeastaan kaikki kevyet ja raikkaat annokset houkuttelevat tämän tankkailun jälkeen. Nyt vaan toivon, että pikku hiljaa tuolta alkaisivat lumet lähteä ja pääsisi kivassa kevätsäässä hölkkälenkille. Salillekin pitäisi tänään kömpiä vähän turhan pitkäksi venähtäneen tauon päätteeksi. Kulunut viikko meni nimittäin käytännössä nollaliikunnoilla, ellei perus paikasta a paikkaan b kävelyä lasketa.

Mukavaa tiistaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna armoa!

Tässä viime päivinä mielessä on pyörinyt se, kuinka olla itselleen armollinen ja nähdä niitä hyviä asioita ja onnistumisia itsessään ja omas...