perjantai 30. maaliskuuta 2018

-5,1 kg ja ne lupaamani muutoskuvat!

Jee, vuhuu, ihanaa, parasta!!! Astuin aamulla mieli matalana vaa'alle vähän masentavan viikon päätteeksi ja valmiina kohtaamaan minkä tahansa jäätävän luvun. Olo tuntui turvonneelta ja peilikuvakin jotenkin ällötti. Kunnes puntarin näytölle pamahti lukema 96,3 kg! Naurettavaa sinänsä, että mielialani ampaisi raketin lailla nousukiitoon heti tuon numeron nähtyäni ja äkkiä se peilikuvakin alkoi miellyttää enemmän. En kuitenkaan valita, koska nyt voin todeta virallisesti karistaneeni viisi kiloa.

Viisi kiloa ei ole mikään huikea lukema. Moni tuntuu pudottavan se verran nesteitä heti ensimmäisillä viikoilla ja ajattelevan, että vasta sen jälkeen alkaa se todellinen painonpudotus. Minulle tämä ensimmäinen viisi kiloa on kuitenkin ollut ihan tarpeeksi haastavaa, jotta kehtaan olla ylpeä saavutuksestani jo tässä vaiheessa. Tämä viisi kiloa näkyy myös peilissä ja olossa niin selkeästi, että haluan jakaa tätä muutosta kuvien muodossa teidänkin kanssanne, kuten jo joitain viikkoja sitten lupailinkin.

Nämä kussakin kollaasissa vasemmalla näkyvät "aloituskuvat" on otettu viikkoa elämäntapamuutoksen aloittamisen jälkeen ja oikeanpuoleiset tänään aamulla.




Täytyy myöntää, että vähän koville näiden kuvien julkaiseminen ottaa. :D En edes tiedä miksi! Aluksi olin ihan innoissani kuvia vertaillessani ja vahvasti sitä mieltä, että kaikissa näkyy selkeä ero, mutta nyt huomasin tiirailevani kuvia kriittisenä ja varmana siitä ettei kukaan tule huomaamaan mitään muutosta. Hölmöä hommaa, koska kyllä noissa näkyy selkeä muutos. 

Suurimman eron huomaan itse toki sivukuvassa, missä vatsan näkee selkeästi pienentyneen. Hassuinta on, että vasemmanpuoleisessakin kuvassa pahin pöhötys on jo viikon laihduttelun jäljiltä poissa, mutta silti vatsa näyttää todella turvonneelta. Selkäpuolella vaikuttavat makkarat pienentyneen myös. Yksi iso ero myös näiden kuvien välillä on mielestäni koko kropan painopisteen muuttuminen. Aloituskuvissa lösötän itseäni kannattelematta selkä notkolla, mutta näissä tämän aamun kuvissa ryhti on parempi ja yleisilme skarpimpi. Ehkä lihaskuntoharjoittelulla on jotain tekemistä asian kanssa, kenties.

Nyt siirryn hyvillä mielin pääsiäisen viettoon perheen pariin ja nautiskelen kyllä varmasti hyvällä omallatunnolla muutamat suklaamunatkin. Vältetään kuitenkin ylilyöntejä ja ahmimista, jotta maanantaina ei tarvitse jatkaa projektia paria kiloa painavampana...

Ihanaa pääsiäisaikaa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Minusta ainakin muutos on huomattava, varsinkin sivu- ja selkäkuvista huomaa :) Ja kuvakulma vaikuttaa ihan valtavasti, sillä saa monesti piiloon muutokset! Tsemppiä jatkoon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla. :) Toi kuvakulma on kyllä hankala homma, mutta varmasti silläkin on vähemmän ja vähemmän merkitystä sitten kun muutos alkaa olla suurempi. Kiitos tsempeistä!

      Poista

Anna armoa!

Tässä viime päivinä mielessä on pyörinyt se, kuinka olla itselleen armollinen ja nähdä niitä hyviä asioita ja onnistumisia itsessään ja omas...