maanantai 22. tammikuuta 2018

Lähtötilanne ja mitat

Huh. Kävin äsken itseni kanssa todellisen kamppailun siitä, että uskallanko laittaa julkisesti esille itsestäni äsken nappaamani lähtökuvat. Olin jo lisäämässä kyseisiä hirvityksiä tähän postaukseen, kun tajusin, että ei ole pakko. Jos se tuntuu näin epämukavalta ja nololta, niin en ole vielä valmis. Nyt kyseiset kuvat ovat kuitenkin itselläni tallessa, joten toivottavasti pääsen pian tekemään tänne blogin puolelle jonkun ihanan ja motivoivan ennen-jälkeen kollaasin.

Lähtömitat aijon kuitenkin teidän kanssanne jakaa, jotta mahdollisten mukana tsemppaavien on helpompi pysyä kärryillä tilanteesta. Ne on otettu tänään, eli viikko projektin alkamisen jälkeen. Alkupainon tiedän, mutta mitat nappasin vasta nyt. Tuskin niissä ensimmäisen viikon aikana varsinaisesti on paljoa tapahtunut, joten saavat kelvata nyt projektin aloitusmitoiksi. Työstettävää riittää, sen ne ainakin kertoivat...

Pituus180 cm
Lähtöpaino 15.1.2018101,4 kg
Paino 22.1.201899,4 kg

Mitat 22.1.2018:

Vyötärö 95 cm
Lantio 117 cm
Rinnat 113 cm
Käsivarsi 37 cm
Reisi 70 cm

Hyh, ei mitään miellyttäviä lukemia. Vartalon mitoista kuitenkin näkee, että minulla on mittasuhteet sinänsä kohdallaan, eli kapein kohta löytyy tuosta vyötärön kohdalta, mutta senttejä onkin sitten aika rutosti liikaa joka paikassa.

Painoa on pudonnut viikolla yksi tasan 2 kiloa. Tähän olen tyytyväinen, enkä halua enää koskaan nähdä vaa'an näytössä kolminumeroista lukua. Nyt vain taistellaan, että suunta jatkuu laskujohteisena ja pääsen pian hehkuttamaan tänne upeita tuloksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna armoa!

Tässä viime päivinä mielessä on pyörinyt se, kuinka olla itselleen armollinen ja nähdä niitä hyviä asioita ja onnistumisia itsessään ja omas...