maanantai 29. tammikuuta 2018

Viikko 2, miten meni?


Huomenta!

Nyt on aika katsahtaa kuluneeseen viikkoon, joka on tämän laihdutusprojektin toinen. Viikko sujui vaihtelevalla menestyksellä, mutta kokonaisuuteen olen ihan tyytyväinen. Runko pysyi terveellisenä ja kevyenä, vaikka viikonloppuna ei tullutkaan elettyä minkään valtakunnan laihduttajan oppien mukaisesti. Tällä viikolla myös aloitin ensimmäistä kertaa ikinä salilla käymisen, mistä olen todella ylpeä! 

Merkitsen alle tämän hetkisen painon + mitat, ja sulkuihin aloituspainon ja aloitusmitat. 

Paino 29.1.2018: 99,1 kg (101,4 kg)

Mitat 29.1.2018:

Vyötärö 95 cm (95 cm)
Lantio 115 cm (117 cm)
Rinnat 112 cm (113 cm)
Käsivarsi 36,5 cm (37 cm)
Reisi 68 cm (70 cm)

Yhteenveto:

Viikon painonpudotus -0,3 kg
Kokonaispudotus -2,3 kg
Senttejä lähtenyt yhteensä 5,5 cm
BMI muutos alusta 31,30 > 30,59

Niih. No, jos haluaa positiivisesti ajatella, niin suunta on ainakin alaspäin ihan näin viikkotasolla katsottaessakin. Toisaalta, harmittaa, että paino kävi viime viikon puolella jo 300 g alempanakin. Tässä tuloksessa nyt kuitenkin väkisinkin näkyy yhä viikonlopun mässäily, vaikka onneksi se pahin turvotus taisi poistua eilisen tiukan linjan ansiosta. Iloinen yllätys oli kuitenkin tuo, että senttejä oli viikossa kadonnut noinkin paljon! Ei tosin ihan sieltä mistä kipeimmin olisin kapenemista toivonut, mutta joka tapauksessa. On rohkaisevaa huomata, että jotain ehkä kuitenkin tapahtuu, vaikka painon muutos maltillinen onkin.

Kärsimätön olen edelleen ja mielellään näkisin vaa'assa viikkotasolla muutosta puolesta kilosta kiloon. Kilon pudotus viikossa on jo tosi kova, mutta mahdollinen. Siihen ei sitten toisaalta tosiaankaan mahdu mitään herkuttelua tai alkoholin kittaamista. Tyytyväinen olisin kuitenkin kaikkeen puolesta kilosta ylöspäin.

Noh, uusi yritys tällä viikolla! Tsemppiä maanantaihin. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna armoa!

Tässä viime päivinä mielessä on pyörinyt se, kuinka olla itselleen armollinen ja nähdä niitä hyviä asioita ja onnistumisia itsessään ja omas...